Seminar om nærværsmeditation

Lær at blive et kærligt vidne til det der sker indeni og stå godt i dig selv

meditasjon

Meditationsseminar med Kenneth Sørensen, lørdag den 21. marts, kl. 10-18, Oslo 
og Søndag den 29.3, kl. 10-18, Gentofte, DK

Kursusbeskrivelse

En af de mest værdifulde resultater af nærværs-meditation er en evne til at iagttage alle sine indre reaktioner og energier fra et kærligt sted, hvor du kan rumme og være med det der er. Når du har fundet dette center af kærligt nærvær, så har du opdaget kernen af dig selv som kærlig observatør.

Vi vil i løbet af denne dag praktisere tre forskellige typer af meditation, som gør det muligt for dig at udvikle større kærlighed, indsigt og mestring af dine indre verden.

Meditation på den kærlige observatør vil styrke din evne til rumme dig selv, heale dine sår og få større indre ro.

Refleksiv meditation vil styrke din evne til at føre bevidste samtaler med dit ubevidste og på den måde styrke din selverkendelse og din indsigt i de indre delpersonligheder og energier som påvirker dig i livet.

Skabende meditation vil give dig værktøjer til at bygge positive selvbilleder op i dit indre, som vil udvikle din personlighed med de sjælskvaliteter, du vælger at meditere på.

Vi vil tage udgangspunkt i Roberto Assagioli’s transpersonlige psykologi - Psykosyntesen, som forklaringsmodeller på den indre verden og de erfaringer jeg har gjort mig gennem mere end 30 år som mediterende og underviser.

​Hvad får du ud af dagen?

​Vi afprøver de tre typer af meditation i praksis, ca. 30 min pr. meditation. Du får lejlighed til at reflektere over virkningerne og får værdifulde modeller til at forstå din oplevelse. 

  • ​Vi optager meditationerne på telefon, så du har mulighed for at lytte til dem igen der hjemme. 
  • ​Vi vil lave praktiske øvelser, så du trænes i at bevare dit nærvær i hverdagssituationer.
  • D​u får tips til at starte og fastholde din meditationspraksis derhjemme.
Nærværsmeditation

Hvor, Hvor meget og om mig


Kristinelundveien 6, Oslo

Kontakt. Send mig en mail på ks@kennethsorensen.dk eller telefon +45 25130502, hvis du er interesseret.


Forudsætninger: Meditationsseminaret henvender sig til mennesker der har prøvet meditation før og som ønsker at gå dybere ind i praksissen.


Sted. Kristinelundveien 6, 1. sal, Oslo og Ermelundsvej 102, Gentofte DK.

Tid. Lørdag den 21 Marts fra 10-18.00 og Søndag den 29.3 kl. 10-18, i Gentofte.
Pris. 1600 n.kr. betales 
via webshop og 1400 d.kr. via DK webshop, link kommer senere.


Der vil blive serveret kaffe, te og frugt, snacks, så medbring lunch.

Max 14 deltagere

Om Kenneth Sørensen


Kenneth Sørensen

Kenneth har mediteret dagligt siden 1988 og har udviklet uddannelser indenfor meditation og skrevet bøger om meditation og selvudvikling. Han har en MA i psykosyntese fra University of East London og har fungeret som faglig leder på Norsk institut for Psykosyntese.


Kenneth har undervist indenfor emner som meditation, psykosyntese, de syv typer, astrologi, og energipsykologi i 25 år og udviklet uddannelser indenfor disse.


I dag er han daglig leder af www.jivayou.com med fokus på de syv typer og han har skrevet seks bøger om psykosyntese, meditation og energipsykologi. De seneste bøger er Psykosyntesens sjæl, 2015, Integral Meditation, 2016 og Energipsykologi, 2018. Han er bosat i Oslo, og gift med Karianne.Glæder mig til at se dig

Kenneth Sørensen